Indoor Golf & Party Centrum Hole in 1

In het hartje van de Achterhoek, goed bereikbaar vanuit alle windstreken, vindt u Indoor Golf & Party Centrum Hole in 1. Een uniek overdekt golfresort dat zijn gelijke in Europa niet kent. Verdeeld over twee immense hallen vindt u in Hole in 1 alles wat de golfsport zo uitdagend maakt. Van hightech golfsimulators tot levensechte puttinggreens en van state of the art swinganalysers tot en met een professionele golfshop met alle bekende merken


Golfen en feesten

Hole in 1 is de ideale plek voor zowel golfprofessionals die hun techniek willen perfectioneren, als voor beginners die willen kennismaken met alle verrassende facetten van de golfsport. Daarnaast biedt Hole in 1 ook gezelschappen volop uitdaging.
Bent u op zoek naar een origineel idee voor een bedrijfsuitje, familiereünie of vrijgezellenfeest? Ook dan zult u ontdekken dat Hole in 1 een swingende locatie is waar u niet snel op uitgekeken zult raken.


Verbeter uw techniek

Voor gevorderden en professionals pakt Hole in 1 uit met golfsimulators, swinganalysers, putting- en chippinggreens, afslagplaatsen, bunkers en een complete golfshop met alle bekende merken.
In de simulators kunt u een keuze maken uit 14 wereldberoemde golfcourses en heeft u de beschikking over de nieuwste golfuitrustingen.


Aantrekkelijke tarieven

Hole in 1 maakt de golfsport bereikbaar én betaalbaar voor iedereen. U hoeft niet eerst lid te worden van een dure vereniging voordat u de baan op kunt en u kunt spelen wanneer u dat wilt, ongeacht het weer. Juist dat maakt Hole in 1 zo uniek.
Tegen aantrekkelijke dag-, maand- en jaartarieven kunt u onbeperkt genieten van een sport waar u geen genoeg van zult krijgen. U zult niet de eerste zijn die voorgoed verslaafd raakt aan golf én... aan Indoor Golf & Party Centrum Hole in 1.


Contact

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die Indoor Golf & Party Centrum Hole in 1 u te bieden heeft?
Op onze website vindt u alle informatie met betrekking tot onze mogelijkheden, mocht u meer persoonlijke informatie willen ontvangen of een reservering willen maken, dan kunt u contact opnemen met:

J. Meijer
Tel: 0543-53 33 60
E-mail: info@hole-in1.nl

Terug