PeGeWe Fietsvierdaagse

Fietsvierdaagse

De PeGeWe fietsvierdaagse vindt jaarlijks eind juli plaats. De start en finish is vanaf Den Angang aan de Markt in Winterswijk. Elke dag heeft een interessante en gezellige pauzeplek.

Dagelijks kunt u kiezen uit drie routes: kort, middellang en lang. U kunt ook de ene dag een lange en de volgende dag een kortere route te fietsen. Deelname voor één dag is eveneens mogelijk.

De PeGeWe fietsvierdaagse is elke dag weer anders: de route, de halteplek, maar ook de bezienswaardigheden en activiteiten onderweg verschillen van dag tot dag. Tijdens de fietsvierdaagse worden op diverse halteplekken activiteiten georganiseerd. Deelnemers die vier dagen fietsen en een volle stempelkaart inleveren maken kans op een leuke prijs.

Bij Inloophuis 'Den Angang' is het de hele dag gezellig en goed toeven; loop gerust eens binnen, ook al neemt u niet deel aan de fietsvierdaagse. De opbrengst van deze fietsvierdaagse is geheel bestemd voor goede doelen. Vooraf aanmelden is niet nodig, u kunt zich ’s morgens opgeven bij de inschrijftafel en ontvangt dan de routes.

Meer informatie over de fietsvierdaagse van de Protestantse Gemeente Winterswijk vind u hier en zoek op fietsvierdaaggse.