fiets4daagse winterswijk

Jaarlijks tegen eind juni/begin juli is het fraaie Winterswijkse buitengebied weer het domein van duizenden fietsliefhebbers. Vier dagen lang kunnen zij genieten in het coulisselandschap van de oostelijke Gelderse Achterhoek en het aansluitende Duitse grensgebied. De deelnemers hebben de keuze uit 3 afstanden: 25- 40- en 60 km. Per dag kan men een andere keuze maken. Alle routes door het Nationaal Landschap Winterswijk zijn geheel vernieuwd en worden dagelijks geheel uitgepijld. Daarnaast ontvangen de deelnemers een uitgebreid routepakket met daarin de routebeschrijvingen en informatie over het gebied.

Meer dan alleen maar fietsen!
Onderweg zijn er muzikale optredens, bezichtigingen en folkloristische activiteiten. De stempelposten zijn veelal bij horecagelegenheden, alwaar een drankje en een hapje kunnen worden genuttigd. Voor de deelnemers die minimaal drie dagen meefietsen ligt er een fraaie herinneringsmedaille klaar, daarnaast dingen zij mee in een grote (gratis) verloting met prachtige prijzen. Bij de start en onderweg zijn er serviceposten, tevens oplaadpunten voor fietsen met elektrische ondersteuning.

Start en finish:
De Fiets4daagse start ook dit keer weer bij het sportcomplex ‘t Huitinkveld aan de Bataafseweg 2a, postcode 7101 PA in Winterswijk. Deze locatie staat vanaf de invalswegen met borden aangegeven. Bij het startpunt is volop parkeergelegenheid.

Doet u mee?
Check de data en profiteer van onze speciale aanbieding, lees meer >