Obelink

Obelink, Europa's grootste en voordeligste vrijetijdsmarkt werd in 1959 opgericht door Jan Obelink. Begonnen als eenmanszaak met 100m2 winkelvloer is de winkel uitgegroeid tot een zaak met meer dan 40.000m2 oppervlakte. Het is nog steeds een familiebedrijf en Jan Obelink is nog steeds als adviseur nauw betrokken bij de zaak.

Dankzij het vertrouwen dat Obelink bij de klanten heeft gewonnen, is het uitgegroeid tot een begrip. Een breder assortiment vindt u in heel Europa niet: tenten, voortenten, caravans, vouwwagens, kampeerbenodigdheden, outdoorartikelen, sport, tuinmeubelen alles tegen stuntprijzen ook in de webshop. De grootste keus in merken en typen en dat alles tegen keihard de laagste prijs. De succesformule is het kopen van grote voorraden in de winter. Hierdoor is het mogelijk om zeer scherpe prijzen te bedingen. Dat ziet u terug in de winkel. Daarnaast is het assortiment ongekend u vindt er alles op vrijetijdsgebied. Dit jaar is de winkel enorm uitgebreid zodat het nog overzichtelijker is. Het is ongelooflijk wat u onder een dak aantreft.

De 5 basis principes van Obelink zijn:

  • prettig winkelen in 40.000m2 showroom.
  • vakkundige medewerkers op iedere afdeling, de meeste met vele jaren ervaring.
  • zeer compleet assortiment, bijna alle artikelen uit voorraad leverbaar.
  • bodemprijzen bij alle artikelen, direct voordeel geen pasjes, zetels ed.
  • Eigen merk producten. Dit zijn kwalitatief zeer goede produkten voor zeer lage prijs.
  • Geen tussenhandel dus nog scherpere prijzen.

Om van het winkelen een echt dagje uit voor iederen te maken treft u bij Obelink de volgende voorzieningen:


 

Restaurant

Op de eerste etage vindt u het restaurant met ruim 200 zitplaatsen en een uitgebreide kaart. Naast het lekkere kopje verse koffie vindt u allerlei soorten koude broodjes maar ook pannenkoeken, hamburgers en soep. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en een videohoek. Voor de hele kleintjes een speciale babyhoek en magnetron voor het op warmen van babymaaltijden. Buiten vindt u uitgebreide frituur en softijs en een sfeervol buitenterras.

 

Minder Validen

Er zijn verschillende speciale voorzieningen om het winkelen gemakkelijk en plezierig te maken. Er is een speciaal toilet aanwezig en u vindt in de hele zaak nauwelijks drempels. Daarnaast is er een lift, zodat u de eerste etage makkelijk kunt bereiken. Bij de ingang staan 2 rolstoelen ter beschikking.

Betalen

Bij Obelink kunt u met de pinpas betalen. Ook accepteren zij Visacard (NL). Overige creditcards worden niet geaccepteerd. Vanzelfsprekend kunt u ook met contant geld betalen.

 

Atelier

Obelink beschikt over een tentenatelier. U kunt daar op vakkundige wijze herstelwerkzaamheden laten uitvoeren.

Parkeren

Gratis en 1.500 plaatsen direct bij de zaak op eigen terrein.

 

Caravanwerkplaats

In de werkplaats kunt u terecht voor alle reparaties, schadeherstel en onderhoud. Ook is Obelink Bovag-lid.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Obelink Vrijetijdsmarkt
tel: 0543-532632
e-mail: info@obelink.nl

www.obelink.nl