Kamperen op de camping in de Achterhoek

Kamperen in de Achterhoek betekent kamperen in één van de mooiste stukjes natuur van ons land. De Achterhoek kenmerkt zich door diens groene, rustgevende, bosrijke omgeving en de ver uitstrekkende weilanden. Een ideale plek om uw kampeervakantie te starten. Voor een camping in de Achterhoek bent u bij Camping ’t Hilgelomeer aan het juiste adres.

Tijdens het kamperen in de Achterhoek kunt u de regio ontdekken met één van de vele fiets- en wandelroutes. Ook zijn er vele historische gebouwen, kastelen en middeleeuwse dorpen te ontdekken. Kortom: genoeg activiteiten die u kunt ondernemen wanneer u gaat kamperen in de Achterhoek.

De Achterhoek is hoog gelegen, zodat het zelfs bij regenval nog prettig vertoeven is op de camping, al wensen wij u natuurlijk een zonnige vakantie toe!


Kamperen in de Achterhoek: de rustige en groene omgeving van ’t Hilgelo

Van de vele campings in de Achterhoek is Camping ’t Hilgelomeer één van de mooiste plekken om te kamperen in de Achterhoek. De camping ligt direct aan het water, vlakbij recreatiegebied ’t Hilgelo en vlakbij het strand. De centrale ligging van ‘t Hilgelomeer is ideaal om als uitvalsbasis te gebruiken voor diverse activiteiten in de Achterhoek.

En nog mooier is: met uw Camping Card Achterhoek kunt u tegen aantrekkelijk tarief bij ons komen kamperen in Winterswijk.


Een actief verblijf op onze camping in de Achterhoek

Tijdens uw verblijf op onze camping in de achterhoek hoeft u zeker niet stil te zitten. Op en rondom Camping 't Hilgelomeer kunt u naar hartelust recreëren. Zo kunt u bij de naastgelegen dagrecreatieplad Het Hilgelo niet alleen zwemmen maar ook suppen, vissen of een heerlijke wandeling langs de oever van het meer maken. Ook in het aangrezende landgoed 'Bönnink' kunt u heerlijk wandelen of prachtige fietstochten maken. Zo zijn er volop mogelijkheden om vanuit onze camping de Achterhoek te verkennen.

Dagjes uit in de Achterhoek

Ook voor dagjes uit is er genoeg te doen in de omgeving van onze camping in de Achterhoek. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan boekenstad Bredevoort of de imposante steengroeve in Winterswijk

De Achterhoek is ook diverse interessante musea rijk. Ontdek de historie en cultuur van de Achterhoek bij het Aaltens Industrie Museum, GOLS-station Museum of ontdek diverse actuele exposities

Een hapje eten

In de buurt van onze camping in de Achterhoek kunt u heerlijk uit eten. Probeer bijvoorbeeld Steakhouse Vivaldi. Vivaldi is een heus begrip geworden in de Achterhoek. Met name door haar heerlijke spareribs, de grote variatie op de menukaart  en de kwaliteit van het eten. Vele lokale bewoners en bezoekers van verschillende campings in de Achterhoek weten dit restaurant te vinden. Een absolute aanrader.


Ontdek onze camping in de achterhoek: ‘t Hilgelomeer

Er zijn bij onze camping in de Achterhoek ruim 100 plekken om tot rust te komen en te genieten van de rust en de omgeving. Camping ’t Hilgelomeer heeft 30 jaarplaatsen (vaste stacaravans, bungalows of chalets) en 70 toeristische plaatsen (kampeerplaatsen).

Daarnaast dragen diverse faciliteiten – zoals een bakkerij, wasserette en visplaats – bij aan het comfort tijdens het kamperen in de Achterhoek. Bovendien zijn onze faciliteiten én onze camping aangepast, zodat minder valide mensen zorgeloos kunnen genieten van hun kampeervakantie.

Naast dat het kampeerterrein goed onderhouden, verzorgd en overzichtelijk moet zijn, wilt u vooral ook dat het het kampeerterrein veilig is. Het kampeerterrein van camping ’t Hilgelomeer voldoet aan al uw wensen.

Kiest u voor kamperen in de Achterhoek of gaat u liever voor een bungalow of chalet? Bekijk de pagina's over bungalows en chalets voor meer informatie.