De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Kamperen in de Achterhoek

Houdt u van kamperen? Dan weet u dat het kampeerterrein een belangrijke peiler is voor het wel of niet slagen van uw vakantie. Naast dat het kampeerterrein goed onderhouden, verzorgd en overzichtelijk moet zijn, wilt u vooral ook dat het het kampeerterrein veilig is. Het kampeerterrein van camping ’t Hilgelomeer in Winterswijk voldoet aan al uw wensen.

De Achterhoek is hoog gelegen, zodat het zelfs bij regenval nog prettig vertoeven is in Winterswijk, al wensen wij u natuurlijk een zonnige vakantie toe! Camping ’t Hilgelomeer heeft 30 jaarplaatsen (vaste stacaravans, bungalows of chalets) en 70 toeristische plaatsen (kampeerplaatsen).

Kiest u voor kamperen in de Achterhoek of gaat u liever voor een bungalow of chalet? Bekijk de pagina's over bungalows en chalets voor meer informatie.