Kamperen in de Achterhoek

Kamperen in de Achterhoek betekent kamperen in één van de mooiste stukjes natuur van ons land. De Achterhoek kenmerkt zich door diens groene, bosrijke omgeving en de ver uitstrekkende weilanden. Een ideale plek om uw kampeervakantie te starten.

Tijdens het kamperen in de Achterhoek kunt u de regio ontdekken met één van de vele fiets- en wandelroutes. Ook zijn er vele historische gebouwen, kastelen en middeleeuwse dorpen te ontdekken. Kortom: genoeg activiteiten die u kunt ondernemen wanneer u gaat kamperen in de Achterhoek.

De Achterhoek is hoog gelegen, zodat het zelfs bij regenval nog prettig vertoeven is op de camping, al wensen wij u natuurlijk een zonnige vakantie toe!


Kamperen in de Achterhoek: de rustige en groene omgeving van ’t Hilgelo

Van de vele campings in de Achterhoek is Camping ’t Hilgelomeer één van de mooiste plekken om te kamperen in de Achterhoek. De camping ligt direct aan het water, vlakbij recreatiegebied ’t Hilgelo en vlakbij het strand. De centrale ligging van ‘t Hilgelomeer is ideaal om als uitvalsbasis te gebruiken voor diverse activiteiten in de Achterhoek.

En nog mooier is: met uw Camping Card Achterhoek kunt u tegen aantrekkelijk tarief bij ons komen kamperen in Winterswijk.


Bekijk onze camping in de achterhoek: ‘t Hilgelomeer

Er zijn bij onze camping in de Achterhoek ruim 100 plekken om tot rust te komen en te genieten van de rust en de omgeving. Camping ’t Hilgelomeer heeft 30 jaarplaatsen (vaste stacaravans, bungalows of chalets) en 70 toeristische plaatsen (kampeerplaatsen).

Daarnaast dragen diverse faciliteiten – zoals een bakkerij, wasserette en visplaats – bij aan het comfort tijdens het kamperen in de Achterhoek. Bovendien zijn onze faciliteiten én onze camping aangepast, zodat minder valide mensen zorgeloos kunnen genieten van hun kampeervakantie.

Naast dat het kampeerterrein goed onderhouden, verzorgd en overzichtelijk moet zijn, wilt u vooral ook dat het het kampeerterrein veilig is. Het kampeerterrein van camping ’t Hilgelomeer voldoet aan al uw wensen.

Kiest u voor kamperen in de Achterhoek of gaat u liever voor een bungalow of chalet? Bekijk de pagina's over bungalows en chalets voor meer informatie.