De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Kamperen in de Achterhoek

Kamperen in de Achterhoek betekent kamperen in één van de mooiste stukjes natuur van ons land. De Achterhoek kenmerkt zich door diens groene, bosrijke omgeving en de ver uitstrekkende weilanden. Een ideale plek om uw kampeervakantie te starten.

Tijdens het kamperen in de Achterhoek kunt u de regio ontdekken met één van de vele fiets- en wandelroutes. Ook zijn er vele historische gebouwen, kastelen en middeleeuwse dorpen te ontdekken. Kortom: genoeg activiteiten die u kunt ondernemen wanneer u gaat kamperen in de Achterhoek.

Er zijn bij ’t Hilgelomeer ruim 100 plekken om tot rust te komen en te genieten van de rust en de omgeving. Daarnaast dragen diverse faciliteiten – zoals een bakkerij, wasserette en visplaats – bij aan het comfort tijdens het kamperen in Winterswijk. Bovendien zijn onze faciliteiten én onze camping aangepast, zodat minder valide mensen zorgeloos kunnen genieten van hun kampeervakantie.


Kamperen Winterswijk: de rustige en groene omgeving van ’t Hilgelo

Van de vele campings in de Achterhoek is Camping ’t Hilgelomeer één van de mooiste plekken om te kamperen in de Achterhoek. De camping ligt direct aan het water, vlakbij recreatiegebied ’t Hilgelo en vlakbij het strand. De centrale ligging van ‘t Hilgelomeer is ideaal om als uitvalsbasis te gebruiken voor diverse activiteiten Achterhoek.

En nog mooier is: met uw Camping Card Achterhoek kunt u tegen aantrekkelijk tarief bij ons komen kamperen in Winterswijk.

Bekijk onze tarieven of boek direct uw kampeervakantie bij ’t Hilgelomeer!