Minder valide en ontspannen op vakantie?

Camping ’t Hilgelomeer in Winterswijk: ook voor minder validen!

Onze camping biedt de minder valide mens onder ons een ontspannen en zorgeloze vakantie in de Achterhoek.  Ons verwarmde toiletgebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en zeer ruim van opzet. Voor de minder validen en rolstoelgebruikers is er een speciaal invalidentoilet annex doucheruimte. In dit gedeelte is een verlaagde wastafel en een stoeltje (opklapbaar), zodat u zittend kunt douchen. Het toilet is verhoogd en rond het toilet zijn diverse beugels aangebracht waaraan u houvast heeft. De sleutel van het invalidengedeelte kunt u bij de receptie afhalen.

Ook het terrein zelf van onze camping is goed toegankelijk voor u wanneer u in een rolstoel zit of moeilijk ter been bent. Alle wegen op de camping zijn verhard en vlak. Ook zijn de grasvelden mooi egaal; de velden worden goed onderhouden en regelmatig gemaaid. Kortom: niets staat u in de weg om op camping ’t Hilgelomeer te genieten van een heerlijke, welverdiende vakantie.

Er zijn geen accommodaties speciaal geschikt voor rolstoelgebruikers.

Wilt u kamperen, dan kunt u te allen tijde uw hond(en) meenemen. In het geval u meerdere honden wilt meenemen, overlegt u dan eerst met de beheerder.

Het is daarbij toegestaan uw auto bij de accommodatie of uw tent/caravan te plaatsen.