De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Verwarmd toiletgebouw op de camping

Met name wanneer u met uw tent of caravan op de camping verblijft en u niet over een eigen toilet en douche beschikt, is het belangrijk dat een camping u goede sanitaire voorzieningen biedt. Ons toiletgebouw en de douchegelegenheid is ruim, schoon en hygiënisch. De sanitaire voorzieningen van camping ’t Hilgelomeer voldoen aan alle eisen en aan al uw wensen.

  • Rolstoelvriendelijke toilet en doucheruimte
  • Ruim opgezet toiletgebouw
  • Geschikt voor peuters en kleuters

Ook wanneer de temperatuur weer wat daalt heeft u bij camping ‘t Hilgelomeer in Winterswijk één zekerheid. In het verwarmde toiletgebouw van camping ’t Hilgelomeer is het altijd aangenaam! In een aparte ruimte is het mogelijk om uw baby te wassen c.q. te verschonen / aan te kleden.