Winterkamperen in Nederland

Kom winterkamperen op Camping 't Hilgelomeer in Winterswijk! Zowel in de zomer als in de winter bent u bij ons welkom: wij zijn het hele jaar open en beschikbaar om te komen kamperen.

Winterkamperen bij wintercamping 't Hilgelomeer

In de wintermaanden kunt u met uw camper overnachten op één van de camperplaatsen van wintercamping 't Hilgelomeer. Houd er wel rekening mee dat onze voorzieningen, zoals het toiletgebouw en de douches, gedurende de wintermaanden zijn (af)gesloten; u bent dus geheel self supporting.


Kosten & tarieven van winterkamperen

Camping 't Hilgelomeer hanteert ook tijdens het kamperen in de winter een aantrekkelijk tarief om te overnachten. U kunt de exacte tarieven voor uw overnachting op onze website vinden.

Onze receptie is tijdens het winterkamperen onbemand. De kosten van uw overnachting op onze wintercamping kunt u eenvoudig deponeren in de desbetreffende brievenbus bij de receptie


Geen reservering nodig voor winterkamperen!

Deze vorm van kamperen is met name interessant voor de camperaars. Het totaalbedrag van het aantal overnachtingen kunt u deponeren in de brievenbus bij de receptie. In de wintermaanden hoeft u dan ook niet te reserveren: er is plaats genoeg.