De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Winterkamperen in Nederland


Winterkamperen bij wintercamping 't Hilgelomeer

In de wintermaanden kunt u met uw camper overnachten op één van de camperplaatsen van wintercamping 't Hilgelomeer. Houd er wel rekening mee dat onze voorzieningen, zoals het toiletgebouw en de douches, gedurende de wintermaanden zijn (af)gesloten; u bent dus geheel self supporting.


Kosten & tarieven van winterkamperen

Camping 't Hilgelomeer hanteert ook tijdens het kamperen in de winter een aantrekkelijk tarief om te overnachten. U kunt de exacte tarieven voor uw overnachting op onze website vinden.

Onze receptie is tijdens het winterkamperen onbemand. De kosten van uw overnachting op onze wintercamping kunt u eenvoudig deponeren in de desbetreffende brievenbus bij de receptie


Geen reservering nodig voor winterkamperen!

Deze vorm van kamperen is met name interessant voor de camperaars. Het totaalbedrag van het aantal overnachtingen kunt u deponeren in de brievenbus bij de receptie. In de wintermaanden hoeft u dan ook niet te reserveren: er is plaats genoeg.