De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Camping Card Achterhoek


Met ingang van 1 januari 2015 is Camping 't Hilgelomeer geen ACSI-lid meer. We hebben een mooi alternatief gevonden waarbij de voorwaarden en prijs in het verlengde liggen van de ACSI, namelijk Camping Card Achterhoek. Hiermee profiteert u van een gereduceerd tarief op uw verblijf bij Camping 't Hilgelomeer. De Camping Card Achterhoek is bij ons gratis te verkrijgen na het invullen van het aanvraagformulier hieronder. De kaart wordt vervolgens afgegeven op de camping waar u het getekende formulier inlevert.

Voor meer informatie over de tarieven, klikt u hier.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Deze worden enkel doorgestuurd aan Stichting Achterhoek Toerisme, omdat Camping Card Achterhoek een initiatief is van deze organisatie. 


Vraag hier uw Camping Card Achterhoek aan