De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Camping 't Hilgelomeer is aangesloten bij de SVR

De Stichting Vrije Recreatie (SVR) is de overkoepelende organisatie van circa 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland en 150.000 donateurgezinnen. De SVR is grondlegger van het ‘kamperen bij de boer’. Op een SVR camping heeft u een fijn verblijf voor een gunstige prijs. U vindt er rust, ruimte en groen en alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig.

Camping ’t Hilgelomeer is er trots op aangesloten te zijn bij de SVR. Camping ’t Hilgelomeer is namelijk ook ooit begonnen als boerencamping! Met de jaren heeft het campingbedrijf de overhand gekregen en zijn de campingfaciliteiten geprofessionaliseerd. Het ‘gemoedelijke’ is echter altijd gebleven. Genieten van het buitenleven, de rust, ruimte en de prachtige natuur.


Voor 10 euro per jaar bent u donateur van de SVR!