De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Camperplaatsen Achterhoek op camping 't Hilgelomeer

Lid van het NKC: Camperplaatsen Achterhoek

 

Bent u op zoek naar camperplaatsen Achterhoek? Gaat u met uw camper op kampeervakantie in de Achterhoek? Let er dan op dat u in de Achterhoek - en in heel Nederland - niet zomaar op iedere willekeurige parkeerplaats mag parkeren. U kunt met uw camper op een door de gemeente aangestelde camperplaats overnachten, maar deze zijn meestal niet erg comfortabel.

Wanneer u zoekt naar comfortabele camperplaatsen in de achterhoek, kies dan camperplaatsen bij 't Hilgelomeer in Winterswijk. Met de camperplaatsen op onze camping bent u van alle gemakken voorzien en verblijft u in een prettige en veilige omgeving.


Zes speciale camperplaatsen Achterhoek

Camping ’t Hilgelomeer in Winterswijk heeft zes speciale camperplaatsen Achterhoek voor u beschikbaar met een grootte van maximaal 58 m2. Sinds 2009 zijn wij ook lid van de NKC – de Nederlandse Kampeerauto Club.