De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Fietsvierdaagse aanbieding

Bent u een fietsliefhebber? Noteer dan in uw agenda dat de Fiets4daagse Winterswijk het komende jaar gehouden worden van dinsdag 23 juni t/m vrijdag 26 juni 2020. Camping ’t Hilgelomeer maakt deelname aan deze fietsvierdaagse éxtra leuk! 

Bij een boeking van minimaal 5 dagen in de periode van 23 juni t/m 26 juni 2020 ontvangt u per gast gratis passe-partoutkaarten voor de fietsvierdaagse (toegangsbewijs voor 4 dagen fietsen) en 10% korting in deze periode. De enige voorwaarde is dat u als gast daadwerkelijk overnacht op onze camping. 

Reserveer uw plaats(en) tijdens de Fiets4daagse Winterswijk bij Camping 't Hilgelomeer via ons online reserveringssysteem en vermeld bij 'Opmerkingen' dat u wilt deelnemen aan de fietsvierdaagse.