De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 1 juli. Huren van een accommodatie is mogelijk. Kamperen? En u bent niet afhankelijk van het toiletgebouw? Dan bent u van harte welkom. Lees hier antwoorden op veelgestelde vragen omtrent corona en volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven

Chalet 35

·        Fraai, vrijstaand chalet

·        Gelegen in/aan het prachtige natuurgebied ’t Bönnink

·        2 km van centrum Winterswijk

·        Aan een recreatieplas

 

Camping ’t Hilgelomeer ligt op een toplocatie, op een prachtige, bosrijke plek en aan een recreatieplas in Winterswijk.

Je komt het chalet van circa 36 m2 binnen via de entree met een garderobehoek en de toegang tot de slaapkamer, badkamer en keuken/woonkamer. Het chalet heeft een woonkamer met openslaande deuren naar de veranda. Er is een tuin rondom het chalet met veel privacy.

 

De open keuken is onder andere voorzien van een afzuigkap, koelkast, warmwatertoestel en gasfornuis (warmwatertoestel en gasfornuis op aardgas). Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. De slaapkamer is voorzien van kastruimte. Er is een bergruimte wat eventueel omgebouwd kan worden tot een slaapkamer voor een stapelbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Het chalet heeft eigen parkeergelegenheid.

 

Op de standplaats is een tuinhuisje aanwezig van circa 5 m2 aanwezig.

 

Ben jij straks de eigenaar van dit chalet op een toplocatie?

 

 

Te aanvaarden vanaf               : per direct

Prijs                                       : op aanvraag

Standplaats grootte                 : 160 m2

Huur standplaats                     : op aanvraag