De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Chalet 35

·        Fraai, vrijstaand chalet

·        Gelegen in/aan het prachtige natuurgebied ’t Bönnink

·        2 km van centrum Winterswijk

·        Aan een recreatieplas

 

Camping ’t Hilgelomeer ligt op een toplocatie, op een prachtige, bosrijke plek en aan een recreatieplas in Winterswijk.

Je komt het chalet van circa 36 m2 binnen via de entree met een garderobehoek en de toegang tot de slaapkamer, badkamer en keuken/woonkamer. Het chalet heeft een woonkamer met openslaande deuren naar de veranda. Er is een tuin rondom het chalet met veel privacy.

 

De open keuken is onder andere voorzien van een afzuigkap, koelkast, warmwatertoestel en gasfornuis (warmwatertoestel en gasfornuis op aardgas). Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. De slaapkamer is voorzien van kastruimte. Er is een bergruimte wat eventueel omgebouwd kan worden tot een slaapkamer voor een stapelbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Het chalet heeft eigen parkeergelegenheid.

 

Op de standplaats is een tuinhuisje aanwezig van circa 5 m2 aanwezig.

 

Ben jij straks de eigenaar van dit chalet op een toplocatie?

 

 

Te aanvaarden vanaf               : per direct

Prijs                                       : op aanvraag

Standplaats grootte                 : 160 m2

Huur standplaats                     : op aanvraag