De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Chalet 40

·        Fraai, vrijstaand chalet

·        Gelegen in/aan het prachtige natuurgebied ’t Bönnink

·        2 km van centrum Winterswijk

·        Aan een recreatieplas

 

Camping ’t Hilgelomeer ligt op een toplocatie, in een prachtige, bosrijke omgeving en aan een recreatieplas in Winterswijk.

Je komt het chalet van circa 30 m2 gelijk binnen in de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer/keuken heeft u toegang tot de slaapkamer, badkamer en een 2e slaapkamer. Er is een tuin rondom het chalet met veel privacy.

 

De open keuken is onder andere voorzien van een afzuigkap, koelkast, warmwatertoestel en gasfornuis (warmwatertoestel en gasfornuis op aardgas). Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. De 2e slaapkamer is voorzien van een stapelbed. De slaapkamers zijn voorzien van kastruimte. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Het chalet heeft eigen parkeergelegenheid.

 

Op de standplaats is een tuinhuisje aanwezig van circa 5 m2 aanwezig.

 

Ben jij straks de eigenaar van dit nette chalet op een toplocatie?

 

Te aanvaarden vanaf    : in overleg

Prijs                            : op aanvraag

Standplaats grootte      : nader te bepalen, minimaal 160 m2

Huur standplaats          : op aanvraag