Vakantie op Camping 't Hilgelomeer

U kunt uw vakantie doorbrengen op het kampeerterrein met uw caravan\camper of u heeft de mogelijkheid om een chalet of een recreatie woning huren. De campingfaciliteiten zijn uitstekend en bovendien verzorgen wij in het hoogseizoen iedere dag verse broodjes.

Camping ’t Hilgelomeer is niet een camping met alleen kampeerplaatsen. ’t Hilgelomeer heeft 2 bungalows en 2 chalets en zijn beschikbaar tot maximaal 6 personen voor de bungalows en voor de chalets is dat 3 of 4 personen. En zijn van alle gemakken voorzien met toch het behoud van het kampeergevoel. Dit maakt uw vakantie op onze camping in de Achterhoek tot een onvergetelijke vakantie.

De bungalows en chalets bieden u gemak en comfort en zorgen voor een ontspannen verblijf in onze bosrijke omgeving, gelegen aan de recreatieplas 't Hilgelo.

Het bedlinnen kunt u eventueel huren bij Camping ’t Hilgelomeer. U hoeft zich slechts bezig te houden met het inpakken van uw persoonlijke spullen. Dat scheelt een hoop tijd en stress bij het inpakken én bij uw aankomst. U hoeft geen caravan of tent op te zetten. Terwijl u rustig uw koffers uitpakt en de kasten inricht, kunt u alvast een lekker kopje koffie zetten: uw vakantie is begonnen!

Reserveren

Bungalows

Op de camping 't Hilgelomeer bevinden zich twee recreatie woningen of bungalows die u kunt huren om uw vakantie door te brengen in de Achterhoek.

Meer informatie

Chalets

Huur een chalet of stacaravan op Camping ’t Hilgelomeer, midden in de Achterhoek in Winterswijk. Houdt u van gemak en comfort? Een prettige keuken, douche en toilet? Maar wilt u óók genieten van het ‘campinggevoel’? Lekker buiten zijn en gezelligheid?

Meer informatie