Veelgestelde vragen

Algemeen

Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft, staat deze website al boordevol informatie. Het grote voordeel is dat deze informatie ook altijd

up-to-date is. U kunt dan ook geen brochure meer aanvragen bij ons....

.................................Aankomsttijd NA          Vertrektijd VOOR

Kamperen                    14:00 uur                     12:00 uur

Bungalows/chalets       15:00 uur                     10:00 uur

Mocht u eerder willen aankomen kunt u de dag ervoor contact met ons opnemen.

U kunt geen nieuwsbrief aanvragen. Zodra u een keer bent geweest wordt u opgenomen in het mailbestand.

Met de trein en bus is Winterswijk prima te bereiken. U zult vanaf het uitstappunt zelf een taxi (liefst vooraf) moeten regelen.

We hopen het natuurlijk niet, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor uw verblijf geannuleerd of verkort moet worden. Dat is op zich al erg genoeg. Maar als U dan ook nog de totale huur moet betalen, is het extra vervelend. Gelukkig is hiervoor een eenvoudige en goedkope oplossing: de annuleringsverzekering. De annuleringsverzekering kunt u gelijktijdig met uw boeking afsluiten of achteraf nog in de online omgeving zelf regelen.

Nee, er is geen campingwinkel aanwezig. Wij zitten 2 km van het centrum Winterswijk. Wel is het mogelijk om de dag ervoor via de app of receptie broodjes te bestellen. Deze kunt u de andere dag vanaf 08:00 uur afhalen bij de bakkerij.

Ja, die heeft u nodig. Geldige vergunningen zijn de VISpas, dag- en weekkaarten.

Ja, er is een kleine speeltuin aanwezig tot een leeftijd van circa 8 jaar.

Dit is afhankelijk van de wijziging en de reden tot annuleren. Neem contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

Als u niet in de tijden (zie openingstijden) van de receptie kunt arriveren dient u ons op de aankomstdag voor 19:00 uur een mail te sturen. Alleen dan kunnen wij er voor zorgen dat u ook kunt inchecken. Zo nodig met een "late check-in" tot 23:00 uur. 

Ja, u dient uw bezoek tijdig aan te melden i.v.m. de bezoekerskaart die ook voor de slagboom van de parkeerplaats kunt gebruiken. Deze bezoekerskaart dient u dan zelf ook weer in te leveren.

Kamperen

Ja dat kan. Indien u het niet op prijs stelt om deze bij de caravan of tent te plaatsen, dan kunt u deze op de parkeerplaats kwijt.

De aanwezigheid van uw hond is toegestaan, mits deze aangelijnd is. Indien u meer dan 1 hond wilt meenemen, dan dient u dit vooraf te overleggen.

Ja, dat mag. Zolang u maar wel de veiligheid van u zelf en anderen in de gaten houdt. In de buurt van de BBQ moet een blusmiddel staan, geen poederblusser bijvoorbeeld een emmer water, zodat, als het mis zou gaan, u kunt blussen

Ja, dat mag. Mits deze aangelijnd is.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom (10A). In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om hoger afgezekerd te worden. Dit in overleg met de beheerder.

Indien er in gelijke periode andere plaatsen vrij zijn, is dit wel mogelijk.

Zie categorie algemeen

Helaas wel, want ’s middags om 14:00 uur zijn er weer nieuwe gasten die gebruik willen maken van de plaats. Daarbij is het in verband met eventueel uit te voeren onderhoud noodzakelijk dat voor 12:00 uur de campingplaats weer vrij is.

Het is in bepaalde perioden niet mogelijk om langer te blijven. Ook is dit niet mogelijk als de plaats ’s middags weer gereserveerd is door andere gasten. Kortom, u dient te allen tijde overleg te plegen met de beheerder. Indien u wel langer wilt blijven en dit mogelijk is,  dan wordt er een gereduceerd tarief in rekening gebracht.

Vanaf de 2e zaterdag in januari (vanaf 08:00 uur) kan er geboekt worden voor het lopende jaar. Het online boeken kan vanaf de dag erop.

Voor de periode van Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Frohleichnam en de bouwvakperiode, is het noodzakelijk om vooraf te boeken.

Tijdens de feestdagen (zie 2.12 Is boeken noodzakelijk?) zijn er minimale dagen die moeten worden afgenomen. Boeken is alleen mogelijk als u 2 of meer dagen (online) boekt. De aantal dagen is ook plaats afhankelijk.

Op uw plaats is geen tv aansluiting aanwezig. Op enkele plaatsen is schotelontvangst niet mogelijk, digitenne biedt samen met een buitenantenne de oplossing.

Bungalows/chalets

Ja dat kan. Indien u dit niet op prijs stelt, kunt u uw auto op de parkeerplaats parkeren.

Er is 1 bungalow waar honden worden toegelaten. Neem voor meer informatie telefonisch (0543-517548) contact met ons op.

Dit behoort tot de mogelijkheden. Wij hanteren hiervoor de campingtarieven

Zie categorie algemeen

Een weekend is van vrijdag tot maandag

Een midweek is van maandag tot vrijdag

Een week is van vrijdag tot vrijdag

Het is in bepaalde periodes mogelijk om van maandag tot maandag te huren

De accommodaties zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers

Heel eenvoudig via online boeken.

Bij de huur is niet inbegrepen:
• Schoonmaakkosten
• Toeristenbelasting
• Bedlinnen

Een kinderstoel in een chalet is op aanvraag beschikbaar. 
In de bungalows is een kinderstoel en kinderbed standaard aanwezig.

U kunt bij ons bedlinnen huren en u kunt dit achteraf ook eenvoudig zelf regelen in uw online omgeving.

Betalingen

Nadat u heeft geboekt, ontvangt u een boekingsbevestiging waarin wij u vragen om 50% van het totaalbedrag binnen 4 dagen te betalen. Dit kunt u eenvoudig zelf regelen in uw online omgeving. Vier weken voor aanvang van uw verblijf dient het gehele bedrag te zijn voldaan. Indien u 4 weken of korter voor aanvang reserveert dient u het gehele bedrag binnen 4 dagen te betalen.

Nadat u heeft geboekt, ontvangt u een boekingsbevestiging waarin wij u vragen om 50% van het totaalbedrag binnen 4 dagen te betalen. Dit kunt u eenvoudig zelf regelen in uw online omgeving. Vier weken voor aanvang van uw verblijf dient het gehele bedrag te zijn voldaan. Indien u 4 weken of korter voor aanvang reserveert dient u het gehele bedrag binnen 4 dagen te betalen.

Wij accepteren uw bank- of giropas. Ook accepteren wij uw VISA-, Eurocard of andere buitenlandse bank-, girokaarten of creditkaarten. Maar let op: bij gebruik van creditkaarten berekenen wij extra kosten.

Online betalen is mogelijk bij ons. Zodra u heeft geboekt ontvangt u van ons een bevestiging waar ook een link in staat. Als u hierop klikt komt u in uw online omgeving en kunt u ook zelf bepalen hoe u wenst te betalen.

De vraag waar ik antwoord op zoek staat er niet bij?

Stuur ons een e-mail met uw telefoonnummer dan zullen wij uw vraag spoedig beantwoorden.