Organisaties

Wij accepteren de onderstaande (kortings)kaarten.

SVR

Camping ’t Hilgelomeer is er trots op aangesloten te zijn bij de SVR. Camping ’t Hilgelomeer is namelijk ook ooit begonnen als boerencamping! Met de jaren heeft het campingbedrijf de overhand gekregen en zijn de campingfaciliteiten geprofessionaliseerd. Het ‘gemoedelijke’ is echter altijd gebleven. Genieten van het buitenleven, de rust, ruimte en de prachtige natuur.

De Stichting Vrije Recreatie (SVR) is de overkoepelende organisatie van circa 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland en ruim 150.000 donateurgezinnen. De SVR is grondlegger van het ‘kamperen bij de boer’. Op een SVR camping heeft u een fijn verblijf voor een gunstige prijs. U vindt er rust, ruimte en groen en alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig.

Ook donateur worden?

Voor € 10,00 per kalenderjaar bent u al donateur en heeft u toegang tot alle adressen van de SVR campings op www.svr.nl. Ook kunt u deze adressen als donateur zijnde gratis aanvragen aan de hand van het SVR plaatsnamenregister. Donateur worden? Aanmelden kunt u doen via de website van de SVR of bij aankomst op de camping.

Camping Card Achterhoek (CCA)

Met de Camping Card Achterhoek profiteert u van een gereduceerd tarief op uw verblijf bij Camping 't Hilgelomeer. De CCA is gratis aan te vragen bij de Stichting Achterhoek Toerisme. Klik hier om meer informatie en de CCA aan te vragen