Winterkamperen

In de wintermaanden kunt u met uw camper overnachten op één van de kampeerplaatsen. Houd er wel rekening mee dat onze voorzieningen, zoals de receptie, het toiletgebouw, water en de douches, gedurende de wintermaanden zijn (af)gesloten; u bent dus geheel self supporting. U hebt ALLEEN een elektra aansluiting van 10A en een loosplaats voor uw afvalwater.

Kom winterkamperen op Camping 't Hilgelomeer in Winterswijk! Zowel in de zomer als in de winter bent u bij ons welkom: wij zijn het hele jaar open en beschikbaar om te komen kamperen. Winterkamperen in de Achterhoek betekent gegarandeerd een ontspannen vakantie beleven. Tijdens het winterkamperen kunt u dubbel en dwars genieten van de rust en de natuur. 

Kosten & tarieven van winterkamperen

Camping 't Hilgelomeer hanteert ook tijdens het kamperen in de winter een aantrekkelijk tarief om te overnachten. U kunt de exacte tarieven voor uw overnachting op onze website vinden.

Onze receptie is tijdens het winterkamperen onbemand. De kosten van uw overnachting op onze camping kunt u eenvoudig deponeren in de desbetreffende brievenbus bij de receptie. Lees de instructies bij de receptie.

Geen reservering nodig voor winterkamperen!

Deze vorm van kamperen is met name interessant voor de camperaars. In de wintermaanden kunt u dan ook niet reserveren: er is plaats genoeg.