Onze ligging

U hoeft niet ver te reizen naar onze camping in Gelderland: De omgeving van Winterswijk en ‘de Achterhoek’ biedt u een prachtige natuur en een rijke historie. Op nog geen 2 km van het centrum Winterswijk en nog geen 20 minuten van de Duitse Grens. Daarbij kunt u allerlei activiteiten ondernemen, zowel in en om Winterswijk als in Duitsland. De talrijke wandelroutes en fietsroutes nabij onze camping brengen u als vanzelf op de mooiste plekjes van het afwisselende coulisselandschap.

De omgeving van Camping 't Hilgelomeer wordt voor een groot deel beheerd door 'Natuurmonumenten'. Er bevinden zich hoogveengebieden, boerderijen met biologische akkers, bloemrijke weilanden en houtwallen, bossen met slingerende beekjes, heideveldjes en een moerasbos. U kunt hier prachtig wandelen en fietsen. En, Duitsland is dichterbij dan u denkt, zo kunt u ook nog eens grenzeloos genieten.

De centrale ligging van camping ’t Hilgelomeer is ideaal om als uitvalbasis te gebruiken om te fietsen en te wandelen en andere activiteiten in de Achterhoek.

Camping ’t Hilgelomeer beschikt over 30 jaarplaatsen (vaste (sta)caravans, bungalows of chalets) en 70 toeristische plaatsen (kampeerplaatsen). De kampeerplaatsen zijn qua grootte tussen de 90 tot 100 M2.

Bekijk onze kampeerplaatsen