Kamperen

Camping 't Hilgelomeer heeft talloze recreatiemogelijkheden op en rondom de camping in Winterswijk: SVR Camping ‘t Hilgelomeer is direct gelegen aan de dagrecreatieplas ‘Het Hilgelo’ waar u kunt zwemmen, surfen, sportduiken, vissen of wandelen. Ook kunt u vanuit onze camping Winterswijk en de vele bezienswaardigheden in de Achterhoek bezoeken.

Kamperen in de Achterhoek betekent kamperen in één van de mooiste stukjes natuur van ons land. De Achterhoek kenmerkt zich door diens groene, rustgevende, bosrijke omgeving en de ver uitstrekkende weilanden. Een ideale plek om uw kampeervakantie te starten. Voor een camping in de Achterhoek bent u bij Camping ’t Hilgelomeer aan het juiste adres.

Tijdens het kamperen in de Achterhoek kunt u de regio ontdekken met één van de vele fiets- en wandelroutes. Ook zijn er vele historische gebouwen, kastelen en middeleeuwse dorpen te ontdekken. Kortom: genoeg activiteiten die u kunt ondernemen wanneer u gaat kamperen in de Achterhoek.

De camping is hoog gelegen, zodat het zelfs bij regenval nog prettig vertoeven is op de camping, al wensen wij u natuurlijk een zonnige vakantie toe!

Bekijk onze kampeerplaatsen

Uitgebreide faciliteiten

Daarnaast dragen diverse faciliteiten – zoals een bakkerij, wasserette en visplaats – bij aan het comfort tijdens het kamperen in de Achterhoek. Bovendien zijn onze faciliteiten én onze camping aangepast, zodat minder valide mensen zorgeloos kunnen genieten van hun kampeervakantie.

Naast dat het kampeerterrein goed onderhouden, verzorgd en overzichtelijk moet zijn, wilt u vooral ook dat het het kampeerterrein veilig is. Het kampeerterrein van camping ’t Hilgelomeer voldoet aan al uw wensen.

Kiest u voor kamperen in de Achterhoek of gaat u liever voor een bungalow of chalet? Bekijk de pagina's over bungalows en chalets voor meer informatie.