Bungalows

Bungalow huren in de Achterhoek

Op de camping 't Hilgelomeer bevinden zich twee recreatie woningen of bungalows die u kunt huren om uw vakantie door te brengen in de Achterhoek. U beschikt over een ruime keuken, douche en toilet, terwijl u óók geniet van het ‘campinggevoel' in onze 'bungalow Achterhoek'.

Reserveren

Wat kunt u zoal van onze bungalows Achterhoek verwachten?

Ingang hal
U komt uw bungalow Achterhoek binnen via een ruime hal. Hier bevindt zich ook de toegang tot het toilet, de badkamer, de bijkeuken / berging en de trap naar de bovenverdieping.

Huiskamer van de bungalow Achterhoek
De ruime huiskamer is smaakvol ingericht met comfortabel meubilair, sfeer-verlichting en woondecoraties. Uiteraard is er een TV met satelliet-ontvangst aanwezig. De plavuizen vloer is voorzien van vloerverwarming.

Keuken
In uw recreatiewoning bevindt zich een keuken met voorzieningen als koelkast met vriesvak, keramische kookplaat en een magnetron.

Badkamer
De badkamer bevindt zich op de begane grond, tegenover het toilet. Het is een ruime badkamer voorzien van een douchecabine en een wastafel met spiegel. Tevens bevindt zich op de bovenverdieping nog een 2e toilet.

De bungalows bieden u gemak en comfort en zorgen voor een ontspannen verblijf in onze bosrijke omgeving, gelegen aan 't Hilgelomeer.

Overnachten in een Achterhoekse bungalow

Camping ’t Hilgelomeer is niet een camping met alleen kampeerplaatsen. ’t Hilgelomeer diverse ruime Bungalows in de Achterhoek aan. Onze bungalows zijn beschikbaar tot maximaal 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien met toch het behoud van het kampeergevoel. Dit maakt uw vakantie op onze camping in de Achterhoek tot een onvergetelijke vakantie.