De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Bloemencorso Winterswijk

Bloemencorso Winterswijk

Tijdens het Volksfeest Winterswijk, het laatste weekend van augustus, is er op vrijdag- en zaterdagochtend een Bloemencorso. De uit ruim 40 wagens bestaande stoet rijdt dan door de Winterswijkse straten. Het Bloemencorso Winterswijk bestaat uit bloemenmeisjes met 100 bloemen tot wagens van 200.000 dahlia's.

Om 10.00 uur 's ochtens vertrekt de stoet vanaf het gemeentehuis. Begeleid door de Wintersijkse muziekkorpsen, rijden de wagens door de straten van Winterswijk. Op de zaterdagmiddag en de gehele zondag zijn de corsowagens te bezichtigen bij verzorgingstehuis de Berkhof.


Meer informatie over Bloemencorso Winterswijk?

De optocht van het Bloemencorso Winterswijk vindt elke laatste zaterdag van augustus plaats en zal beginnen om 10:30 uur. Klik hier voor meer informatie over het Bloemencorso Winterswijk.