Bungalow in de Achterhoek huren bij 't Hilgelomeer | Bungalowpark Achterhoek

Wilt u een bungalow in de Achterhoek huren? Camping 't Hilgelomeer heeft diverse luxe bungalows Achterhoek beschikbaar om zorgeloos te genieten van uw vakantie. Als bungalowpark Achterhoek staan over het gehele terrein heen diverse luxe bungalows en chalets die volledig zijn ingericht op gemak en comfort.

U beschikt over een ruime en luxe keuken, douche en toilet, terwijl u óók kunt genieten van het ‘campinggevoel'. Bezoek ons bungalowpark Achterhoek en maak kennis met onze mooie accommodaties!


Wat kunt u zoal van onze bungalows verwachten?

Hoog comfortniveau
In onze ruime bungalows vindt u een hoog comfortniveau. Stap naar binnen en geniet alvast.

Ingang hal
U komt uw bungalow Achterhoek binnen via een ruime hal. Hier bevindt zich ook de toegang tot het toilet, de badkamer, de bijkeuken / berging en de trap naar de bovenverdieping.

Huiskamer
De ruime huiskamer is smaakvol ingericht met comfortabel meubilair, sfeer-verlichting en woondecoraties. Uiteraard is er een TV met satelliet-ontvangst aanwezig. De plavuizen vloer is voorzien van vloerverwarming.

Keuken
In uw recreatiewoning bevindt zich een moderne keuken met voorzieningen als koelkast met vriesvak, keramische kookplaat en een magnetron.

Badkamer
De badkamer bevindt zich op de begane grond, tegenover het toilet. Het is een ruime badkamer voorzien van een glazen douchecabine en een wastafel met spiegel. Tevens bevindt zich op de bovenverdieping nog een 2e toilet.

De bungalows bieden u gemak en comfort en zorgen voor een ontspannen verblijf in onze bosrijke omgeving, gelegen aan 't Hilgelomeer.