Chalet in de Achterhoek huren?

Houdt u van gemak en comfort? Een prettige keuken, douche en toilet? Maar wilt u óók genieten van het ‘campinggevoel’? Lekker buiten zijn en gezelligheid? Huur dan een chalet of stacaravan op Camping ’t Hilgelomeer, midden in de Achterhoek in Winterswijk.

Gemak
Camping ’t Hilgelomeer heeft 20 jaarplaatsen met zowel vaste stacaravans, bungalows als chalets. Het grote voordeel van het huren van een chalet, bungalow of stacaravan is wel dat u niet van alles en nog wat hoeft mee te nemen. De accommodaties zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.

Het bedlinnen kunt u tegen een scherpe prijs huren bij Camping ’t Hilgelomeer. U hoeft zich slechts bezig te houden met het inpakken van uw persoonlijke spullen. Dat scheelt een hoop tijd en stress bij het inpakken én bij uw aankomst. U hoeft geen caravan of tent op te zetten. Terwijl u rustig uw koffers uitpakt en de kasten inricht, kunt u alvast een lekker kopje koffie zetten: uw vakantie is begonnen!

Chalet in de Achterhoek huren? Bekijk de beschikbaarheid

Wilt u weten of de accommodatie van uw keuze nog beschikbaar is voor uw vakantie? Klik dan hier. Heeft u overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.