De veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland heeft op 26 maart bepaald dat wij in verband met het coronavirus onze sanitaire voorzieningen moeten sluiten tot 6 april.
Hierop hebben wij besloten dat onze gehele camping gesloten blijft tot in ieder geval 6 april. Hou onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken óf volg ons op Facebook om automatisch op de hoogte te blijven >

Over 't Hilgelomeer: dé camping in Gelderland


Rust en ruimte op onze camping in Gelderland

Geniet van de rust en natuur op onze camping en verken Gelderland op uw gemak. Bekijk de beschikbaarheid of lees eerst meer informatie over onze faciliteiten of de mogelijke activiteiten tijdens een vakantie of weekend weg in de Achterhoek.


Vanuit onze camping Gelderland verkennen

De omgeving van Camping 't Hilgelomeer wordt voor een groot deel beheerd door 'Natuurmonumenten'. Er bevinden zich hoogveengebieden, boerderijen met biologische akkers, bloemrijke weilanden en houtwallen, bossen met slingerende beekjes, heideveldjes en een moerasbos. U kunt hier prachtig wandelen en fietsen. En, Duitsland is dichterbij dan u denkt, zo kunt u ook nog eens grenzeloos genieten.