Fiets4Daagse Winterswijk

Fiets vierdaagse in Winterswijk

Jaarlijks tegen eind juni/begin juli is het fraaie Winterswijkse buitengebied weer het domein van duizenden fietsliefhebbers. Vier dagen lang kunnen zij genieten in het coulisselandschap van de oostelijke Gelderse Achterhoek en het aansluitende Duitse grensgebied. Onze camping 't Hilgelomeer is de perfecte uitvalsbasis om te verblijven tijdens de Fiets4daagse.

De fiets4daagse is een onderdeel van de stichting WFevenementen die in 2014 is opgericht met als doelstelling het organiseren van recreatieve wandel- en fietsevenementen. Deze evenementen zijn in principe voor iedereen toegankelijk.

De deelnemers hebben de keuze uit 3 afstanden: 25- 40- en 60 km. Per dag kan men een andere keuze maken. Alle routes door het Nationaal Landschap Winterswijk zijn geheel vernieuwd en worden dagelijks geheel uitgepijld. Daarnaast ontvangen de deelnemers een uitgebreid routepakket met daarin de routebeschrijvingen en informatie over het gebied.

Meer dan alleen maar fietsen!

Onderweg zijn er muzikale optredens, bezichtigingen en folkloristische activiteiten. De stempelposten zijn veelal bij horecagelegenheden, alwaar een drankje en een hapje kunnen worden genuttigd. Voor de deelnemers die minimaal drie dagen meefietsen ligt er een fraaie herinneringsmedaille klaar, daarnaast dingen zij mee in een grote (gratis) verloting met prachtige prijzen. Bij de start en onderweg zijn er serviceposten, tevens oplaadpunten voor fietsen met elektrische ondersteuning.

Doet u mee?

Check de data en profiteer van onze speciale aanbieding.

Bekijk hier alle informatie over de Winterswijkse Fiets4daagse.