Volksfeest Winterswijk

Zomerfeest in Winterswijk

Het laatste weekend van augustus is jaarlijks het Volksfeest van Winterswijk. Het Volksfeest is een van de grootste evenementen uit de regio, en daarom ook populair bij vakantiegangers en dagjes mensen. Tijdens het feest is er voor ieder wat wils. Zo is er een grote kermis met diverse grote attracties, zijn er de kinderspelen op de markt, is er een groot Bloemencorso en vooral veel gezelligheid.

  • In het prachtige Winterswijk
  • Machtig mooi zomerfeest
  • Uitbundige bloemencorso

Kinderspelen en de Kermis

De kinderspelen op de markt trekken altijd veel publiek. De kinderen kunnen uit veel verschillende spellen kiezen, zoals; trapauto-races, ringsteken per fiets, vogelschieten, mastklimmen, wedlopen, enz. Voor ieder wat wils dus! U kunt de spellen rustig bekijken vanaf een terrasje en daar genieten van een hapje en een drankje. Vanaf de markt kunt u met een huifkar naar de Kermis worden gebracht.

De Kermis bestaat uit diverse attracties, waaronder jaarlijks de draaimolen, de botsauto's en diverse andere leuke attracties. Verder bent u op de kermis aan het goede adres voor een lekkere oliebol of een snack.